Петров ООД

Фабрика за опаковки

От 1997

Техника и Иновации

ПЕТРОВ ООД разполага с модерни компютърни машини и роботни машини. Оборудването е изключително разнообразно, което позволява изработването на различен тип опаковки, козметични несесери и куфарчета, тоалетни чанти и всякакви видове чанти за пазаруване и аксесоари.

През годините технолозите на фабриката осъвършенстваха нов метод на кроене и рязане, който осигурява много по-голяма прецизност и скорост. Компанията въведе високо ефективен работен процес и качествен контрол, който гарантира високото качество на продукцията.

ПЕТРОВ ООД има добри дългогодишни контакти с доставчици на материали и платове. Компанията разполага и с огромно складово помещение, в което могат да се съхраняват както материали за продукцията, така и продукцията за клиента.

ПЕТРОВ ООД е надежден и добре установен бизнес с добри традиции на националния и международните пазари. Фирмата работи в партньорство с компании от Франция, Австрия, Русия, Румъния и други европейски държави в продължение на години с ползотворни бизнес отношения.